•   Online Televizyon -Canlı Tv -Arnavutluk -A2 Albanian 

TV kanalı: A2 Albanian
A2 Albanian Canlı - Tv izle

Resmi siteden yayın
Bu TV kanalına izin verilir ve TV kanalının resmi web sitesinde yayınlanır, Oynatıcıya tıklayın
A2 Albanian
Ülke:  Arnavutluk
Kategori: Genel
3 de 5
6 oy
A2 Albanian - açıklama, inceleme, derecelendirme

The A2 (Autostrada 2) is the third largest motorway in Albania spanning 46.5 kilometers (28.9 mi). As it connects Fier, the sixth largest city, to Vlorë, the third largest city in the country and largest city in southern Albania, the motorway represents a major north–south transportation corridor and a significant part of the Adriatic–Ionian motorway.[1] The A2 is also the starting point of the Pan-European Corridor VIII. The motorway consists of two traffic lanes and an emergency lane in each driving direction separated by a central reservation. National significance of the motorway is reflected through its positive economic impact on the cities and towns it connects as well as its importance to tourism in Albania.

A2 Albanian Canlı - Tv izle

Alsat Tv  Arnavutluk / Haberler
he particular and live reporting as well as impartiality and professional approach in doing television program, make the Dukagjini TV to be the most

  • 40
2.3 de 5
9 oy
TVSH  Arnavutluk / Genel
Departamenti i Lajmeve në Televizionin Publik Shqiptar synon të përcjellë tek publiku me cilësi, transparence dhe paanshmëri të gjithë gamën

  • 60
2.6 de 5
6 oy
Report TV  Arnavutluk / Haberler
Televizioni Report TV është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Lajmi i fundit,

  • 60
2.8 de 5
19 oy
TV SHENJA  Arnavutluk / Haberler
Tv Shenja is a television channel in Albania.Before establishing the new channel, Channel One was called TV One and before that Junior TV, a 24-hour

  • 100
5 de 5
2 oy
Mrt 2  Arnavutluk / Genel
MRT 2 Sat is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio Television.

  • 80
4.2 de 5
4 oy
KOHAVISION - KTV  Arnavutluk / Müzik
KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e

  • 60
3.1 de 5
6 oy