RTSH Canlı - Tv izle


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
RTSH
RTSH
Ülke:  Kosova
Kategori: Genel
RTSH 4.5 de 5
2 oy
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar), five digital thematic television stations known as RTSH, and three radio stations using the name Radio Tirana. In addition, four regional radio and TV stations serve in Gjirokastër, Korçë, Kukës, and Shkodër.
RTK  Kosova - Genel
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
4.2 de 5
5 oy
Tribuna Channel  Kosova - Lifestyle
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.6 de 5
3 oy
TV Opinion  Kosova - Genel
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 de 5
1 oy
TV Besa  Kosova - Genel
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

  • 100
5 de 5
1 oy
TV Most  Kosova - Yerel TV
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

  • 80
4 de 5
2 oy
Rrokum TV  Kosova - Genel
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

  • 60
3 de 5
3 oy